PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTABAMBUS DARK
BAMBUS DARK
BAMBOO

1. Descriere generala - Textura fina, uniforma si fibra dreapta - Bambusul este prelucrat liniar pentru a scoate in evidenta textura specifica.

2. Origine - China

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei intr-o dimensiune:
18 mm grosime x 92mm latime x 920 mm lungime;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - parchetul este clasificat astfel:
ROYAL - prelucrare liniara, culoare uniforma cu relexe galbene aurii de la inchis spre deschis pe directia fibrei - fara noduri, crapaturi.

6. Produsul - Clasa de calitate “ royal “ corespunde standardului European. Parchetul din bambus este un autoregulator al temperaturii din camera ( este cald iarna si racoros vara ).

7. Ambalaj - Un pachet contine 21 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, se instaleaza prin prindere si lipire. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - Fond alb - pe lungimea fibrei apar linii fine de un galben - auriu, luminos. Dupa finisaj culoarea ramane stabila.

10. Densitate - 0.6 - 0.67 to/mc.

11. Utilizare - In domeniul designului, amenajarilor de interior si exterior, mobilier - inclusiv de gradina; parchet, etc.

12. Lemnul - Densitate buna, rezistent la rupere - 1270 kg / cmc, flexibil, stabilitate dimensionala buna.


 DIGITAL ADVERTISING