PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTABUBINGA

BUBINGA
GUIBOURTIA DEMEUSEI

1. Descriere generala - Prezinta o fibra neregulata si o textura moderata - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului, care prezinta nuante specifice .

2. Origine - Africa centrala.

3. Dimensiuni -
15mm grosime x 90mm latime x 400mm lungime pana la 900mm, din 100 in 100 mm;

4. Umiditate - intre 8 si 10% .

5. Calitate - parchetul este clasificat astfel:
ROYAL - 1. lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura si fibra specifica, permite o schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise si mai inchise pe longitudinea fibrei - fara noduri, crapaturi sau inima lemnului.
- 2. lemnul este debitat liniar pentru a scoate in evidenta textura neregulata si fibra specifica, permite o schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise si mai inchise pe longitudinea fibrei - fara noduri, crapaturi sau inima lemnului.
NATURA - 75% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu reflexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase - fara crapaturi sau inima lemnului.
RUSTIC - stoc limitat - debitare radiala sau /si liniara, culoare variabila - pronuntata, noduri nevicioase, rare crapaturi sau inima lemnului care nu influenteaza proprietatile mecanico- fizice ale parchetului.

6. Produsul - Toate clasele de calitate corespund standardului European. Bubinga este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn de ses. Bubinga este un lemn ce se afla in topul esentelor de lemn cu o diversificata si sanatoasa aplicare.

7. Ambalaj - Un pachet contine 21 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea si prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - Culoarea variaza de la un rosu deschis pana la un rosu purpuiu, cu nuante de negru pe textura fibrei. In functie de finisajul aplicat acesta capata nuante mai inchise. Dupa aplicarea finisajului, in aproximativ 10 luni, capata o tenta mult mai inchisa.
Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

10. Densitate - 0.6 - 0.7 to/mc.

11. Utilizare - Furnire decorative; mobila; sculpturii; obiecte diverse strunjite; tamplarie de interior ; parchet, etc.

12. Lemnul - Este un lemn cu duritate medie, rezistenta medie la conditii de umezeala si daunatori, cu o stabilitate dimensionala buna.


 DIGITAL ADVERTISING