PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTAIROKO LIGHT
IROKO LIGHT
CHLOROPHORA EXCELSA

1. Descriere generala - Textura de o asprime moderata, neregulata si fibra incrucisata - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice.
2. Origine - Africa de vest - centrala
3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei in trei dimensiuni :
19 grosime x 80mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in 100 mm;
13 grosime x 76 si 57 mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in 100 mm;
14 grosime x 65 x 400 - 650 mm ( lamparchet )
4. Umiditate - intre 8 si 10%
5. Calitate - pentru grosimea de 19 mm, parchetul este clasificat astfel :
ROYAL - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura si fibra specifica, permite o usoara schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise sau mai inchise pe longitudinea fibrei - fara noduri, crapaturi sau inima lemnului.
NATURA - 75% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu reflexe maronii, de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare nevicioase - fara crapaturi sau inima lemnului.
- pentru grosimea de 14 mm ( lamparchet)
NATURA - debitare liniara si radiala, culoare variabila - pronuntata, noduri nevicioase, rare crapaturi sau inima lemnului care nu influenteaza proprietatile mecanico- fizice ale parchetului.
- pentru grosimea de 13 mm
SEL&BET - 85% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu reflexe mai inchise sau mai deschise pe directia fibrei, sunt prezente noduri nevicioase - fara inima pe suprafata principala a parchetului, fara crapaturi de suprafata.
6. Produsul - Toate clasele de calitate corespund standardului European. Iroko este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn de ses, depasind calitatile acestuia. Iroko este un lemn ce se afla in topul esentelor de lemn cu o diversificata si sanatoasa aplicare.
7. Ambalaj - Pentru grosimea de 19 mm - un pachet contine 16 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala. Pentru grosimea de 14 si 13 mm - un pachet contine 20 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.
8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire - cu mentiunea expresa ca pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.
9. Culoare - De la un maron deschis - auriu pana la un maron inchis. Iroko este o esenta de lemn care intr-un timp de aproximativ 6 luni se va inchide la culoare.
10. Densitate - 0.7 - 0.8 to/mc.
11. Utilizare - Constructii diverse; aparatura de gimnasita; aparatura industriala; obiecte diverse strunjite; sculptura; amenajari interioare si exterioare; furnire decorative; mobila; pardoseli ( parchet) - inclusiv pentru sali de sport.
12. Lemnul - Iroko este un lemn tare, flexibil, cu o stabilitate dimensionala foarte buna.


 DIGITAL ADVERTISING