PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTAMERBAU

MERBAU
INTSIA CAESAL PINICEAE


1. Descriere generala - Textura aspra si unduitoare, fibra incrucisata - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice.

2. Origine - Indonezia

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei intr-o dimensiune:
18 mm grosime x 90mm latime x 900 mm lungime;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - parchetul este clasificat astfel:
SELECT - 75% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu relexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase - fara crapaturi sau inima lemnului.

6. Produsul - Clasa de calitate “ select “ corespunde standardului European. Merbau este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn de ses, depasind calitatile acestuia. Merbau este un lemn ce se afla in topul esentelor de lemn cu o diversificata si sanatoasa aplicare.

7. Ambalaj - Un pachet contine 21 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - maron / maron inchis luminos. Merbau este o esenta de lemn care, intr-un timp de aproximativ 3-4 luni, se va inchide la culoare. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

10. Densitate - 0.7 - 0.86 to/mc.

11. Utilizare - Constructii civile; sculptura; furnire decorative; mobilier; instrumente muzicale; pardoseala; amenajari interioare si exterioare, etc.

12. Lemnul - Este un lemn tare, duritate medie, rezistenta buna la umiditate si daunatori, cu o stabilitate dimensionala buna


 DIGITAL ADVERTISING