PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTAPADOUK
PADOUK RUSTIC
PTEROCARPUS SOYAUXII

1. Descriere generala - Prezinta o fibra dreapta si o textura de o moderata asprime, regulata. Lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului, care prezinta nuante specifice.

2. Origine - Africa de vest - centrala

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei in doua dimensiuni:
19 grosime x 80mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in
100 mm;
13 grosime x 76mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in
100 mm;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - pentru grosimea de 19 mm, parchetul este clasificat astfel:
ROYAL - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura si fibra specifica, permite o usoara schimbare a nuantei de baza cu reflexe mai deschise sau mai inchise pe longitudinea fibrei - fara noduri, crapaturi sau inima lemnului.
NATURA - 75% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu reflexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase - fara crapaturi sau inima lemnului.
RUSTIC - stoc limitat - debitare radiala sau /si liniara, culoare variabila - pronuntata, noduri nevicioase, rare crapaturi sau inima lemnului care nu influenteaza proprietatile mecanico- fizice ale parchetului.
- pentru grosimea de 13 mm
SEL&BET - 85% debitare radiala, permite o schimbare usor pronuntata a nuantei de baza cu reflexe mai inchise sau mai deschise pe directia fibrei, sunt prezente noduri nevicioase - fara inima pe suprafata principala a parchetului, fara crapaturi de suprafata.

6. Produsul - Toate clasele de calitate corespund standardului European. Padouk este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn de ses, depasind calitatile acestuia. Padouk este un lemn ce se afla in topul esentelor de lemn cu o diversificata si sanatoasa aplicare.

7. Ambalaj - Pentru grosimea de 19 mm - un pachet contine 16 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala. Pentru grosimea de 13 mm - un pachet contine 20 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - Rosu. Culoarea rosie variaza de la un rosu luminos deschis dupa aplicarea finisajului si ajunge in aproximativ 4 - 9 luni la un rosu inchis cu dungi fine negre pe longitudinea fibrei.
Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat. Padouk este sensibil la razele ultraviolete.

10. Densitate - 0.75 - 0.88 to/mc.

11. Utilizare - Constructii civile, de masini si nave; furnire decorative; mobila - padukul este un lemn nobil utilizat in special pentru mobilier antichizat; sculpturii; obiecte diverse strunjite; parchet, etc.

12. Lemnul - Este un lemn dur, rezistent la conditii de umezeala si daunatori, cu o stabilitate dimensionala buna


 DIGITAL ADVERTISING