PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTATEAK
TEAK
TECTONIA GRANDIS

1. Descriere generala - Textura aspra si neregulata, fibra combinata (dreapta sau incrucisata) - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice.

2. Origine - Burma

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei intr-o dimensiue:
22mm grosime x 95mm latime x 900 mm lungime;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - parchetul este clasificat astfel:
SELECT - 75% debitare radiala, permite o schimbare mai pronuntata a nuantei de baza cu relexe de la inchis spre deschis pe directia fibrei, cu noduri rare, nevicioase - fara crapaturi sau inima lemnului.

6. Produsul - Clasa de calitate “ select “ corespunde standardului European. Teak-ul este un lemn cu toate caracteristicile unui lemn de ses, depasind calitatile acestuia. Teak-ul este un lemn ce se afla in topul esentelor de lemn cu o diversificata si sanatoasa aplicare.

7. Ambalaj - Un pachet contine 21 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - De la un maron deschis pana la un maron inchis spre negru. In ceea ce priveste culoarea,Teak-ul este o esenta de lemn stabila dupa maturizarea finisajului - aproximativ 30 zile. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

10. Densitate - 0.5 - 0.7 to/mc.

11. Utilizare - Are numeroase destinatii: constructii civile, industriale si navale; amenajari interioare si exterioare; variate ustensile casnice si industriale; butoaie pentru industria chimica; mobilier- inclusiv cazi de baie; pardoseli; sculpturi; etc.

12. Lemnul - Teak-ul are un continut foarte ridicat de ulei in fibra, aceasta calitate il face foarte rezistent la umiditate, mucegai, purtegai, daunatori sau diversi agenti chimici; stabilitate dimensionala foarte buna.


 DIGITAL ADVERTISING