PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

Stejar Cameron Goiabao Kulim Movingui Padouk
Balau Doussie Iroko D / L Lapacho Ovengkol Teak
Bambus D / L Dibetou Kempas Maple Padouk Wenge
Bubinga

Doussie

Keranji Merbau Sapelli    

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTAWENGE

WENGE
MILLETIA LAURENTII

1. Descriere generala - Prezinta o fibra dreapta si o textura de o moderata asprime, regulata - lemnul este debitat radial pentru a scoate in evidenta textura lemnului care prezinta nuante specifice.

2. Origine - Africa de vest - centrala.

3. Dimensiuni - prelucrarea lamelei in doua dimensiuni:
19 grosime x 80mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in 100 mm;
13 grosime x 76 mm latime x 400mm lungime pana la 1500mm din 100 in 100 mm;

4. Umiditate - intre 8 si 10%

5. Calitate - parchetul este clasificat astfel:
SEL&BET - 85% debitare radiala, permite o schimbare pronuntata a nuantei de baza cu reflexe mai inchise sau mai deschise pe directia fibrei, sunt prezente noduri nevicioase - fara inima pe suprafata principala a parchetului, fara crapaturi de suprafata.

6. Produsul - Toate clasele de calitate corespund standardului European. Wenge este un lemn ce se afla in topul esentelor de lemn cu o diversificata si sanatoasa aplicare.

7. Ambalaj - Pentru grosimea de 19 mm - un pachet contine 16 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala. Pentru grosimea de 13 mm - un pachet contine 20 lamele de parchet, cu lungime fixa, stranse in banda si protejate cu o folie speciala.

8. Instalare - Inainte de instalarea parchetului, cu minim 10 zile, este obligatorie scoaterea lui din folie pentru a se aclimatiza cu spatiul destinat. Parchetul, indiferent de grosime, poate fi instalat atat prin prindere, cat si prin lipire. Mentionam ca, pentru lamelele mai lungi de 600 mm este obligatorie intalarea si prin prindere. Contactati personalul nostru de specialitate pentru intructiuni in ceea ce priveste instalarea parchetului si materialele indicate pentru instalarea, cosmetizarea si lacuirea lui.

9. Culoare - Negru-maroniu. Culoarea variaza de la un negru luminos deschis pana la culoarea ciocolatei. Nu se recomanda utilizarea pentru finisaje de lacuri cu coloranti diversi sau baituri date separat.

10. Densitate - 0.7 - 0.8 to/mc.

11. Utilizare - Constructii civile, de masini si nave; furnire decorative; mobila - wenge este un lemn nobil, utilizat in special pentru mobilier antichizat; sculpturii; obiecte diverse strunjite; parchet, etc.

12. Lemnul - Este un lemn dur, tare si rezistent la conditii de umezeala, cu o stabilitate dimensionala buna. DIGITAL ADVERTISING