PARCHET MASIV DE CALITATE - DANAPARCHET.RO - DANA&COMP
•HOME SITE MAP CONTACT

 HOME
 DESPRE NOI
 PRODUSE
   PARCHET
   ESENTE
   PLINTA
   DECK
   BORDURI
   MODELE
   MATERIALE
 
 
 
 
   VITO
 CONTACT


•CERERE OFERTA
Parchetul de lemn, prin eleganta sa naturala, este singura optiune pentru un interior plin de caldura si pentru transformarea oricarui spatiu într-o prestigioasa imagine de design, creând atmosfera atât de valoroasa a stilului clasic.

Prin combinatii de culori încântatoare, elegante si armonios îmbinate, decorul pentru pardoseala de lemn are un remarcabil impact în amenajarea interioarelor. Clasic si în acelasi timp modern, decorarea podelelor au în timp un sarm si o transcedenta spre pasiunea curentului modern din zilele noastre.

Decoratiunile luxuriante ale pardoselei din mijloc sau de la margine pot fi selectate în functie de amenajarea dorita. Orice tip de combinatii si de decor este posibil în functie de preferintele dumneavoastra. Piesele de parchet din diferite esente de lemn contrasteaza prin ton si dau pardoselii o decoratiune fantastica prin figurile si modelele alese.

Tehnologia îsi are origini în arta si este un instrument de expresie a unei imaginatii extraordinare. Utilizând paleta de culori naturala a lemnului exotic si cu ajutorul tehnologiei din zilele noastre, putem crea un design deosebit pentru a evoca încântarea unei pardoseli magnifice care este inclusa în viata de zi cu zi a dumneavoastra.


 DIGITAL ADVERTISING